INOMHUS

Rätt möbler, rätt färger, rätt prylar och rätt ljus

Hos oss hittar du smarta, snygga och funktionella inomhuslösningar för insynsskydd och utestängande av påträngande solstrålar för både hem och offentliga miljöer. Välj bland vårt stora sortiment av persienner, plisségardiner, lamellgardiner och rullgardiner. 

persienn-måttanpassad-värmeskydd-solskydd-frihängande

PERSIENN

Av hög kvalitet, alltid måttanpassad och med 5 års garanti. Ett utmärkt värme- och solskydd med full möjlighet att reglera ljusinsläppet genom att vinkla lamellerna. Modellen är enkel att montera och fungerar både som mellanglas och frihängande.

plissegardin-solskydd-insynsskydd-draper

PLISSÉGARDIN

Dett ultimata sol- och insynsskyddet för dig som vill kombinera inredning med funktionalitet. Välj på en rad olika modeller och en kollektion full med vävar. Perfekt för dig som letar efter maximal anpassning!

lamellgardin-luftigt-textilier

LAMELLGARDIN

Ger ett luftigt, rent och modernt utseende. Textilierna finns i en spännande kollektion med allt från ljusa transparenta till mörkläggande vävar.

rullgardin-draper-shapeshifter

RULLGARDIN

FlexShade™ är ett helt nytt sortiment av screen- och mörkläggningsrullgardiner, främst anpassat till offentliga lokaler och kontor. Ett brett urval av olika modeller som kundanpassas till både små och stora solskyddsinstallationer.