FÖNSTERMARKISER

Skydd för sol, insyn och värme

Allt du behöver veta om fönstermarkiser

En bra fönstermarkis ska erbjuda god komfort och insynsskydd

Vare sig du vill kontrollera ljusinsläppet, dämpa inomhusvärmen eller skydda dina rum och din inredning, så har vi lösningar för dina fönster.

Vårt sortiment av fönstermarkiser innehåller ett varierat utbud av standardmarkiser, vertikala fönstermarkiser, markisoletter och korgmarkiser som tillsammans passar en mängd olika typer av fönster. Våra fönstermarkiser är tillförlitliga och robusta, och de är väl skyddade när de är infällda. Vi erbjuder fönstermarkiser som kan vara upp till 540 cm breda och som kan fästas på alla typer av fasader. 

För styrningen av våra fönstermarkiser finns flera alternativ, inklusive invändigt dragband, vev och motor. Med motoriserade alternativ finns möjlighet att integrera flera tillbehör som gör att markiserna kan fungera smart och skydda ditt hem även när du inte är där. 

Vi erbjuder ett brett urval av vävar, både randiga och enfärgade, och självklart kan du få önskat tryck på dessa vävar. Standardfärgerna för markisens armatur är vit, svart och grå, men du kan också beställa dem i vilken RAL-färg som helst från våra leverantörer.

En bra lösning skänker välbehövlig skugga och svalka en solig sommardag. Samtidigt som den kan sänka dina energikostnader!

Är du osäker på vilken fönstermarkis du ska välja?

Läs då: Allt du behöver veta om fönstermarkiser