TERRASSMARKISER

Låt inte väggarna begränsa ditt hus

Med terrassmarkis styrs inte ditt uteliv av vädret

En terrassmarkis kan förvandla din uteplats till ett bekvämt och anpassningsbart uterum. Våra terrassmarkiser kan skräddarsys för uteplatser med taköverhäng eller helt öppna ytor, beroende på vilken kassett du väljer.

Med kapacitet för bredder upp till 700 cm och utfall upp till 400 cm, täcker våra terrassmarkiser en imponerande yta på upp till 28 m2! De är enkla att montera på olika typer av fasader såsom trä, puts och tegel. Tillverkade av akrylväv och med en justerbar lutning möjliggör våra markiser att du kan njuta av tid utomhus även under lättare regn.

Vår markisserie erbjuder mångsidighet med manuell vevstyrning eller fjärrkontroll och motoralternativ. För de motoriserade alternativen finns flera smarta tillbehör, inklusive app-styrning, skaksensor, solsensor och sol- och vindmätare. Dessa tillbehör innebär att markisen kan göra jobbet åt dig. De kan gå ut och in vid en specifik tid eller när solen går upp och ner och självklart kan den göra det automatiskt vid blåst. 

Vi erbjuder också olika kassettdesignalternativ, såsom helt öppna markiser för takplacering, markiser med takprofil för en klassisk känsla eller vår populära semikassettdesign. 

Standardfärgerna för kassetten är tre: grå, vit och svart, men du har också möjlighet att beställa i valfri RAL-färg från våra leverantörer. Vi erbjuder ett brett utbud av både enfärgade och randiga vävar att välja mellan. Dessutom kan vi trycka din företagslogotyp eller slogan antingen centralt på markisen eller på kappan. 

Kort och gott genom att kombinera väv och teknik kan du själv skapa en produkt som uppfyller dina behov.