PARASOLLER

Sommarlyx med parasoller och segeltak

Caravitas parasoll är ett lyxparasoll av hög kvalitet och med stark aluminiumram och stolpe, och det har ett lättanvänt system. Den starka tåliga väven gör att Caravitas parasoll lämpar sig för såväl bostäder och kommersiellt bruk. Den vackra moderna designen kommer att se magnifik ut på alla uteplatser och ger ett perfekt skydd och skugga. 

parasoll-caravita-solskydd

PARASOLLER

Tyget ger utmärkt skydd mot solens UV-strålar eftersom det har en hög solskyddsfaktor och blockerar 98% av den ultravioletta strålningen.

Caravita har ett brett utbud av parasoller och förutom sina 6 st olika serier med varierade former, går det även att skräddarsy efter kundens behov. Detta för att kunna anpassas och ge det mest optimala skyddet för våra kunder.

Man kan givetvis justera höjden på Caravitas parasoll så att det passar din uteplats perfekt. Luftventilerna reducerar vindtrycket och får värmen att cirkulera.

Caravitas parasoller tillverkas i Europa och vi ger alltid en 5 årig garanti på våra produkter.

soltak-solsegel-trädgård

Segeltak

Låt inte ditt uteliv styras av vädret! En terrassmarkis kan förvandla din uteplats till ett trivsamt och flexibelt uterum. Våra terrassmarkiser kan beställas till uteplatser med taköverhäng eller helt öppna uteplatser beroende på vilken kassett du väljer. Terrassmarkiser klarar av bredder upp till 700 cm och utfall upp till 400 cm – vilket täcker en totalyta av 28 m2! Genom att kombinera väv och teknik kan du själv skapa en produkt som uppfyller dina behov.